Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας ενημερώνει του φίλους συνάδελφους επαγγελματίες της Ένωσης πως ο Πρόεδρος και η Διοικητική Επιτροπή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση μηνός Ιουνίου του Διοικητικού Συμβουλίου στην Αίγινα, την Πέμπτη 30/06/22, ώρα 17:00 στον κινηματογράφο ΤΙΤΙΝΑ Αιακού 25.

Αγαπητοί συνάδελφοι η επιλογή της Αίγινας για την συνεδρίαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς αποτελεί δέσμευση για ισχυρή και συνεχή ενημέρωση των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών μελών μας. Οι επαγγελματίες του νησιού μας θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για σοβαρά θέματα των δραστηριοτήτων τους, των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου καθώς για τις δράσεις και της δραστηριότητες του.

Επίσης θα συζητηθούν επίκαιρα θέματα όπως η λειτουργία καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, τα Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα, η κατοχύρωση Διακριτικού Τίτλου, η ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος, η στήριξη επιχειρήσεων παράκτιων και νησιωτικών περιοχών.

Η Ένωση μας παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα συνεχίσει να ενημερώνει τους συναδέλφους.

Το Δ.Σ της Ένωσης

Καλούμε όλα τα μέλη της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας που έπεσαν θύμα διάρρηξης το τελευταίο διάστημα, καθώς και όσα μέλη μπορούν να συνδράμουν την προσπάθειά μας για το θέμα αυτό, να προσέλθουν σε έκτακτη συγκέντρωση την Πέμπτη 28/4/2022 και ώρα 19:00 στα γραφεία της Ένωσης.

Θα πραγματοποιηθεί  συζήτηση – ενημέρωση για τις κινήσεις και τον σχεδιασμό μας από κοινού για την καταπολέμηση και την αποτροπή τέτοιων φαινομένων που θέτουν σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις και την έννομη τάξη του νησιού μας.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.

Ο πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Α. Σκαλτσιώτης   Νικόλαος Κ. Δρίτσας