Στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα και θέλοντας να ενισχύσει το εορταστικό κλίμα, η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας έχει προγραμματίσει δράσεις για μικρούς και μεγάλους. 

Πιο συγκεκριμένα:

Στο εμπορικό κέντρο της πόλης της Αίγινας, ξεκινά με τον στολισμό των δρόμων με χριστουγεννιάτικα φωτάκια και μουσική, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου 

Αιγινήτες μουσικοί θα παίζουν ζωντανά σε διάφορα σημεία αυτού. 


Θα μοιράσει δωράκια σε όλα τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία του νησιού. 

Προς διευκόλυνση των γονέων, έχει εξασφαλίσει τρίωρη δωρεάν απασχόληση παιδιών τις
παρακάτω ημέρες και ώρες:


α) στον παιδικό σταθμό ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥΠΟΛΗ την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου κι ώρες 08:00 – 16:00 και από την Τρίτη 27 έως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου κι ώρες 08:00 – 16:00 
β) στο ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ) ΑΙΓΙΝΑΣ την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου κι ώρες 13:30 – 20:30, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου κι ώρες 10:00 – 14;00, από την Τρίτη 27 έως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου κι ώρες 08:00 – 16:00, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου κι ώρες 10:00 – 14:00


Στην Πλατεία Κυψέλης, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου κι ώρα 12:00, θα βρίσκεται ο Γιάννης Χερουβείμ με το πόνυ του για φωτογραφίες με τα παιδιά. 

Το παρκάκι δίπλα στην Ιχθυαγορά Αίγινας, στολισμένο και φωταγωγημένο, θα αποτελέσει κεντρικό σημείο των εκδηλώσεων. Ειδικότερα:

Το Σάββατο 24 και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου από τις 16:00 θα υπάρχουν κεράσματα για όλους, ζωντανή μουσική με τοπικά παραδοσιακά κάλαντα, ενώ ο Γιάννης Χερουβείμ θα κατέβει από την Ορεινή Αίγινα με τα ζωάκια του.

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου κι ώρα 16:00 οι Φώτης Πούντος, Γιάννης Χερουβείμ, Δημήτρης Κάππος και Κλεοπάτρα Μπέρδου θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για εορταστικά μαγειρέματα. Θα ακολουθήσει κέρασμα για όλους.
Τέλος, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου ο Μουσικός Σύλλογος Αίγινας (ΜΟΥ.Σ.Α.) θα παιανίσει εορταστικούς ύμνους στους δρόμους της πόλης της Αίγινας.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Αίγινας εύχεται:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!

Σύγκλιση του 1ου Δ.Σ. μεταξύ των νεοεκλεγέντων μελών των αρχαιρεσιών της 20/11/2022 της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας την Τρίτη 22/11/2022 και ώρα 20:00 στα γραφεία της Ένωσης Αιακού 9, όπου και συγκροτήθηκε σε σώμα. 


Η νέα Διοίκηση έχει ως εξής:


Πρόεδρος: ΣΚΑΛΤΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Αντιπρόεδρος: ΔΡΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Γεν. Γραμματέας: ΧΕΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
Ταμίας: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Ειδ. Γραμματέας: ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Μέλος: ΜΠΗΤΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Μέλος: ΠΟΥΝΤΟΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Μέλος: ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
Μέλος: ΛΥΚΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Η Διοίκηση της Ένωσης εύχεται σε όλους τους εκλεγέντες καλή επιτυχία στο έργο τους.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Α. Σκαλτσιώτης    Παναγιώτης Δ. Χελιώτης