Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στις κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016.

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 οι φορείς εκπροσώπησης των μικρομεσαίων (ΕΣΕΕ-ΓΣΕΒΕΕ) και οι επιστημονικοί φορείς προχωρούν σε 24ωρη απεργία, με κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, ενάντια στην εφαρμογή του προτεινόμενου ασφαλιστικού σχεδίου της Κυβέρνησης.
Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας, στη βάση ότι το ασφαλιστικό αποτελεί κορυφαίο εθνικό και κοινωνικό θέμα, καλεί τον επαγγελματικό και εμπορικό κόσμο του νησιού μας σε μαζική συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016, με καθολικό κλείσιμο των επιχειρήσεων.
Με τη συμμετοχή μας στο κλείσιμο των καταστημάτων την 4η Φεβρουαρίου, κάτι που δεν συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε ως μέσο διαμαρτυρίας, εκφράζουμε την αγωνία για όλους εμάς ως ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ.
Πρέπει όλοι, να αντιληφθούν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο, υπό οικονομική επίθεση και στα όρια του οριστικού λουκέτου, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη «ασφαλιστική φορολογία» και έναν κόσμο αγανακτισμένο και απεγνωσμένο, που δίνει καθημερινό αγώνα να κρατήσει την επιχείρηση του ζωντανή.

Copyright © Copyright © 2017 - Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας 2017 All rights reserved. Created and Hosted by Internet Studio