Συμμετοχή στο 7ο Agro Quality Festival - 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού στις 14, 15 και 16 Οκτωβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σε απάντηση των αιτήσεων σας, σας ενημερώνουμε ότι με την υπ’αριθμ. 258/2016 (ΑΔΑ:ΩΝΨΠ7Λ7-ΚΚΤ) Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής εγκρίθηκε η σκοπιμότητα για την συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στις εκθέσεις "7ο Agro Quality Festival - 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού" που θα πραγματοποιηθούν στις 14, 15 και 16 Οκτωβρίου του 2016, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Η Περιφέρεια Αττικής θα χρηματοδοτήσει τη συμμετοχή των φιλοξενούμενων εκθετών της με το 70% του κόστους της ενοικίασης των περιπτέρων τους, ενώ το υπόλοιπο 30% θα το επωμισθούν οι ίδιοι.
 Βασική προϋπόθεση μεταξύ των άλλων για την συμμετοχή μίας επιχείρησης στο κεντρικό περίπτερο της Περιφέρειας είναι:

α) να υπάρχουν όλες οι προβλεπόμενες αδειοδοτήσεις σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και

β) «….τα προϊόντα όπως γαλακτοκομικά προϊόντα, ελαιόλαδο, οίνος, μέλι, κελυφωτό φιστίκι κ.α. να έχουν παραχθεί εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της ακαθάριστης προστιθέμενης αξίας της Περιφέρειας, η οποία θα αποδεικνύεται και με τα ανάλογα παραστατικά (π.χ τιμολόγια από τα οποία συνάγεται ότι η τυποποίηση ή  η συσκευασία γίνεται στην Αττική)…».

Επισυνάπτεται το έντυπο της υπεύθυνης δήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στα τηλέφωνα: 6944456667 και 6944378565.