Εορταστικές δράσεις της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας.

Στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα και θέλοντας να ενισχύσει το εορταστικό κλίμα, η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας έχει προγραμματίσει δράσεις για μικρούς και μεγάλους. 

Πιο συγκεκριμένα:

Στο εμπορικό κέντρο της πόλης της Αίγινας, ξεκινά με τον στολισμό των δρόμων με χριστουγεννιάτικα φωτάκια και μουσική, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου 

Αιγινήτες μουσικοί θα παίζουν ζωντανά σε διάφορα σημεία αυτού. 


Θα μοιράσει δωράκια σε όλα τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία του νησιού. 

Προς διευκόλυνση των γονέων, έχει εξασφαλίσει τρίωρη δωρεάν απασχόληση παιδιών τις
παρακάτω ημέρες και ώρες:


α) στον παιδικό σταθμό ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥΠΟΛΗ την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου κι ώρες 08:00 – 16:00 και από την Τρίτη 27 έως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου κι ώρες 08:00 – 16:00 
β) στο ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ) ΑΙΓΙΝΑΣ την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου κι ώρες 13:30 – 20:30, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου κι ώρες 10:00 – 14;00, από την Τρίτη 27 έως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου κι ώρες 08:00 – 16:00, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου κι ώρες 10:00 – 14:00


Στην Πλατεία Κυψέλης, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου κι ώρα 12:00, θα βρίσκεται ο Γιάννης Χερουβείμ με το πόνυ του για φωτογραφίες με τα παιδιά. 

Το παρκάκι δίπλα στην Ιχθυαγορά Αίγινας, στολισμένο και φωταγωγημένο, θα αποτελέσει κεντρικό σημείο των εκδηλώσεων. Ειδικότερα:

Το Σάββατο 24 και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου από τις 16:00 θα υπάρχουν κεράσματα για όλους, ζωντανή μουσική με τοπικά παραδοσιακά κάλαντα, ενώ ο Γιάννης Χερουβείμ θα κατέβει από την Ορεινή Αίγινα με τα ζωάκια του.

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου κι ώρα 16:00 οι Φώτης Πούντος, Γιάννης Χερουβείμ, Δημήτρης Κάππος και Κλεοπάτρα Μπέρδου θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για εορταστικά μαγειρέματα. Θα ακολουθήσει κέρασμα για όλους.
Τέλος, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου ο Μουσικός Σύλλογος Αίγινας (ΜΟΥ.Σ.Α.) θα παιανίσει εορταστικούς ύμνους στους δρόμους της πόλης της Αίγινας.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Αίγινας εύχεται:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!