ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας ενημερώνει του φίλους συνάδελφους επαγγελματίες της Ένωσης πως ο Πρόεδρος και η Διοικητική Επιτροπή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση μηνός Ιουνίου του Διοικητικού Συμβουλίου στην Αίγινα, την Πέμπτη 30/06/22, ώρα 17:00 στον κινηματογράφο ΤΙΤΙΝΑ Αιακού 25.


Αγαπητοί συνάδελφοι η επιλογή της Αίγινας για την συνεδρίαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς αποτελεί δέσμευση για ισχυρή και συνεχή ενημέρωση των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών μελών μας. Οι επαγγελματίες του νησιού μας θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για σοβαρά θέματα των δραστηριοτήτων τους, των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου καθώς για τις δράσεις και της δραστηριότητες του.


Επίσης θα συζητηθούν επίκαιρα θέματα όπως η λειτουργία καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, τα Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα, η κατοχύρωση Διακριτικού Τίτλου, η ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος, η στήριξη επιχειρήσεων παράκτιων και νησιωτικών περιοχών.


Η Ένωση μας παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα συνεχίσει να ενημερώνει τους συναδέλφους.


Το Δ.Σ της Ένωσης