Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ‘Ενωσής μας, αποφάσισε όπως, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση (Εκλογοαπολογιστική) και εν συνεχεία διεξαχθούν οι Αρχαιρεσίες (Εκλογή) για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ‘Ένωσης μας.

Μετά από διαλογική συζήτηση με όλα τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, εκφράστηκε η ομόφωνη επιθυμία όλων, ότι όλες οι υποψηφιότητες που θα κατατεθούν, να περιληφθούν σε ενιαίο ψηφοδέλτιο και να μην υπάρχουν ξεχωριστά ψηφοδέλτια για κάθε συνδυασμό, ώστε όλοι οι
συνάδελφοι να επιλέξουν (ψηφίσουν) τους ικανότερους.

Οι ημέρες που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολες για την επιβίωση των καταστημάτων μας και αντί να χαλαρώνουμε πρέπει να συσφίξουμε τις σχέσεις μας, να συσπειρωθούμε και συντεταγμένα να περάσουμε την κρίση με τις λιγότερες απώλειες.

Επίσης, απευθυνόμαστε σε όλους τους συναδέλφους όπως σκεφτούν και καταθέσουν τις υποψηφιότητες τους με σκοπό να προσφέρουν νέες ιδέες για την επίτευξη υψηλότερων στόχων.

Η τελευταία ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων είναι η Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 20:00 στα γραφεία της ‘Ενωσης. Στη συνέχεια θα
συνεδριάσει το Δ.Σ., θα εγκρίνει τις υποψηφιότητες και θα καταρτιστεί το ψηφοδέλτιο.

Συνάδελφοι, είμαστε ο μεγαλύτερος κοινωνικός φορέας στο νησί μας και τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αποτελεσματικές παρεμβάσεις για την ανάδειξη του νησιού μας και προς όφελος των επαγγελματιών. Πρέπει όχι μόνο να συνεχίσουμε να παίζουμε καταλυτικό ρόλο αλλά επιβάλλεται το Δ.Σ της ‘Ένωσης μας να είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων και πρωταγωνιστής στις διεκδικήσεις μας.