Ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος Νοεμβρίου 2015.

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,


Σας ενημερώνουμε, ότι κατόπιν συνάντησης του Προεδρείου μας με τη Διευθύντρια του Καταστήματος Πωλήσεων ΔΕΗ Πειραιά, κατά την οποία εκτέθηκαν τα προβλήματα του κλάδου μας, που οδηγούν σε μεγάλη συσσώρευση οφειλών με ενδεχόμενο κίνδυνο τη διακοπή ηλεκτροδότησης και κατ’ επέκταση τη δημιουργία λειτουργικών προβλημάτων στις επιχειρήσεις των μελών μας, συνομολογήθηκε η πρόθεση αμφότερων των μερών, για τη ρύθμιση τυχόν ληξιπρόθεσμων οφειλών σας, με τις ευνοϊκότερες προϋποθέσεις.


Με κλειδί το νέο κανονισμό διακανονισμών που πρόσφατα αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε., ο οποίος προβλέπει μεγαλύτερη ευελιξία από ότι στο παρελθόν, σας παροτρύνουμε για την άμεση επικοινωνία σας με το αρμόδιο Κατάστημα.


Λάβαμε τη διαβεβαίωση από τη Διοίκηση του Καταστήματος, ότι θα εξετάσει τα αιτήματα εξατομικευμένα, με τη μεγαλύτερη δυνατή ευαισθησία καθώς και ότι θα καταβάλλει τα μέγιστα για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των μελών μας.


Για το λόγο αυτό και προς αποφυγή ταλαιπωρίας, η ΔΕΗ Α.Ε. σε συνεργασία με την Επαγγελματική Ένωση Αίγινας πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους ότι μπορούν να στείλουν στο mail της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο φαξ 2297028983 τα απαραίτητα στοιχεία, αναλυτικότερα το ονοματεπώνυμο τους, τον αριθμό παροχής της ΔΕΗ καθώς και το τηλέφωνο τους. Η Επαγγελματική Ένωση με τη σειρά της καθημερινά θα αποστέλλει τα αιτήματα των ενδιαφερόμενων προς της ΔΕΗ Α.Ε. έτσι ώστε μετά από την επεξεργασία των ηλεκτρονικών δεδομένων τυχόν ληξιπρόθεσμων οφειλών τους, ο αρμόδιος υπάλληλος να τους ενημερώνει για την προτεινόμενη κατά περίπτωση ρύθμιση καθώς και για τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Να διευκρινιστεί ωστόσο στους ενδιαφερόμενους, ότι δεν αναστέλλεται τυχόν εντολή αποκοπής μέχρι την υπογραφή ρύθμισης από πλευράς τους.



Η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει, στοχεύει τόσο στην ενημέρωση όσο και στη διευκόλυνση των επαγγελματιών. Συνεπώς όταν γνωστοποιηθεί στον κάθε ενδιαφερόμενο από πλευράς της ΔΕΗ, η προτεινόμενη ρύθμιση, τότε θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος άμεσα να απευθυνθεί στο αρμόδιο Κατάστημα Αίγινας, το οποίο θα έχει ήδη ενημερωθεί για την πρόταση και αφού συνομολογήσουν σ’ αυτήν, θα προχωρήσει στην καταχώρησή της, χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις και μόνο τότε, θα ανακληθεί τυχόν εντολή διακοπής.


Καλούμε τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους, να εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα που τους παρέχεται, σε σχέση με τη νέα μορφή συνεργασίας.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,